>Mentorviolinist Kim Sjøgren<

Kim Sjøgren er en violin virtuos, der leverer en medrivende, dynamisk, eksplosiv og kraftfuld præstation! Han er uddannet på Juilliard og tjent en masteruddannelse fra Yale University.

Kim Sjøgren grundlagt Dancing Violin Strings med sin kone onsdag Jackson Punch. Deres forretning specialiserer sig i levende violin musik for alle hændelser, herunder særlige begivenheder, firmaarrangementer, koncerter, bryllupper og tilbedelse.

Sjøgren spiller alt fra klassisk musik til jazz, hiphop og gospel. Han har været med i talrige magasiner, på diverse radio- og tv-stationer på tværs af vores store nation, og er nu fokuseret på internationale sysler.

Han har glæde og blændet publikum fra Atlanta til Anchorage, Las Vegas til New York og overalt i mellem. Han nød en fabelagtig tur i Paris, Frankrig og har planer om at besøge mange lande til at dele sin lidenskabelige musik.

Han især nyder at rejse landet underholdende The Divine Nine grækere, nationale konferencer for senatorer, repræsentanter og Kongressen, The Jewish Community Center og forskellige huse for tilbedelse, og han har bakket Kenny G og Diana Ross.

Han har været en dedikeret frivillig med mange ikke overskud, mentorordninger program og med forskellige skoledistrikter i hele USA udfører og taler på tværs af Amerika.